Eindelijk op reis
Door: Lotte
26 November 2010 | Argentinië, Buenos Aires
Ik zit nu in Bariloche, sinds gisteravond. Na een busreis van 20 uur, had ook in 16 uur gekund maar wij hadden het geluk dat de snelle bus al vol was dus zijn wij in heel veel kleine plaatjes gestopt onderweg. Vandaag naar een uitkijkpunt geklommen, waar we een heel mooi uitzicht hadden over het gebied hier met al zijn meren en bergen. Het is een echt bergdorpje, het zou zo in de alpen kunnen passen qua gebouwen ook enzo. Echt van die blokhuisjes, heb alleen nog geen apres skihut gezien :)
Daarvoor heb ik een aantal dagen in Mendoza gezeten. Dat ligt een stuk noordelijker (was ook een stuk warmer, rond de 32 graden). Dat gebied daar omheen is vooral bekend vanwege de wijn die er gemaakt er gemaakt wordt. Dus daar hebben wij ons ook maar opgericht toen....
Eerst een dag met de fiets erop uit tussen de wijngaarden, maar dat was toch niet echt voldoende, dus de dag erop zijn we toch maar met een bus meegegaan en hebben we een echte tour gekregen met ook het serieuze wijnproeven. Want tsja, dat moet je toch ook een keer goed gedaan hebben :)
Verder heb ik in Buenos Aires natuurlijk nog mijn spaanse lessen gevolgd (4 weken uiteindelijk) en daar ben ik ook nog naar wat 'shows' geweest. Een tango avondje natuurlijk en naar La bomba de tiempo, dat is met allemaal trommelgebeuren en ook nog naar Fuerza Bruta geweest. Dat is een beetje lastig te beschrijven, het is theater waar je in een zaal staat en rondom en boven je van alles gebeurt. Meer ga ik er niet over vertellen want jullie moeten er zelf maar naar toe gaan :)
Tot de volgende keer maar weer!
27 November 2010 - 00:17
Antonina:
hoi hoi
Met wie ben je nu aan het trekken? Een aantal van je spaanse cursus of met Nederlanders met wie je samen woonde, of nog anderen? En die tango les die heb je nog niet genoten zeker hihi. Have fun. -
27 November 2010 - 10:27
Danielle:
Dat klinkt weer hartstikke gaaf allemaal :D Hier is het al winter, met autoruiten krabben enzo, het sneeuwt ook lichtelijk nu...:S Veel plezier daar! -
27 November 2010 - 17:19
Maaike:
Oooh je vermaakt je daar dus wel :D Ben wel benieuwd naar foto's btw!
Heel veel plezier daar nog! -
27 November 2010 - 21:33
Lotte:
Hey, nee die tangoles heb ik nog maar even uitgesteld. Ik heb nu samengereisd met een Australier en een Nederlandse die ik in BA ontmoet heb, maar ze zaten niet op dezelfde school