Que?
Door: Lotte
25 Oktober 2010 | Argentinië, Buenos Aires
Heb de eerste 2 dagen in een hostel gezeten, wat wat rumoerig was maar wel gezellig. Leuke mensen ontmoet en de stad in geweest, onder andere naar een begraafplaats waar ze in plaats van grafstenen kleine huisjes, al dan niet met torentjes, hebben neer gezet. Eva Perron ligt er ook, die prijsklasse zeg maar...
Zit nu sinds zondag in een kamer in een huis van een local ergens nog niet in een achterbuurt, maar ook niet echt in een gezellige buurt. Ook niet echt waar ik gedacht had te belanden toen ik me opgaf voor een gedeeld appartement met andere studenten.
Maar dat gaat misschien nog veranderen. Ander meisje in mijn klas zit wel in een studentenappartement. Dus ik heb gevraagd of ik daar ook nog terecht kan, maar dat antwoord komt nog.
Wel leuke mensen in mijn klas gelukkig, een Fransman een nog een Nederslandse. En de lerares spreekt gelukkig ook engels, dus de lessen zijn te bergijpen. Nou ja de eerste in ieder geval, heb er nog maar 1 gehad :)
Buenos dias
Lotte
26 Oktober 2010 - 09:53
Eva:
haha *lol*
hoop dat je snel een leuk appartement vind! In een wat betere buurt zou ook niet verkeerd zijn voor het veiligheidsgevoel.. Leuk om weer al je verhalen te lezen trouwens!
XX -
26 Oktober 2010 - 19:59
Antonina:
Hee hallo !
Dat ticket en die cursus heb je toch vrij rap geregeld, zeg. Eens kijken of je het Spaans ook zo snel oppikt :)
Heb je verder al wat plannen, of zie je wel wat je gaat doen na de cursus spaans?