Verhuis bericht
Door: Lotte
30 Oktober 2010 | Argentinië, Buenos Aires
En sinds gisteren heb ik ook een telefoon met nummer die ook nog werkt wat dat gaat ook niet zomaar hiero, heeft even geduurd maar hier is ie dan: 1154634787.
De studie is best wel pittig, maar ik heb de eerste week overleeft en de docente zegt dat het daarna wat makkelijker wordt, dus er is nog hoop voor me :)
Woensdag ging de voormalige predident van Argentinie dood en hij was ook de man van de huidige president, waarna er later op die dag allemaal mensen op straat waren met vlaggen en leuzen. En ze gingen zingen en klappen, Het was een hele bedoening, en wij simpele toeristen dachten dat het een soort van eerbetoon was voor hem. Maar de volgende dag hoorde ik dat dat dus mensen waren die juist blij waren dat ie overleden was. Kleine misinterpretatie maar dat kan gebeuren met die zuidamerikaanse toestanden hiero :)
Chau
31 Oktober 2010 - 10:02
Eva:
Hej Lot,
Fijn dat je een ander plekje hebt gevonden, met schoonmaaktster... zozo. Enne... volgende stukje in het spaans dus? ;-)